Vegetarianer

Vegetarianer! det är få personer som kan få mig så arg som er. Ni är ett gäng bakåtsträvande, lågutbildade, skämt till människor.
Även att vissa av er äter fisk får mig att tänka till lite, rangordnar ni djuren då? ni är ett gäng vedervärdiga människor med ingen som helst själ alls om ni fortfarande äter fisk och vill bli betraktade som "bättre människor".

Jag har fått för mig att alla vegetarianer i sverige är folk som har fallit för grupptrycket av sina vänner i sjuan när det fortfarande var ballt och lite rebeliskt för att sedan fastnat bara för att man kan ju inte ta sig ur det nu(ens vänner är ju fortfarande vegetarianer), men ni är ungefär lika alternativa som emo-kulturen 2007, enda skillanden förutom sminket och tokio hotel som vi inte ens ska börja att diskutera är att ni har lyckats att hålla er kvar och är faktiskt accepterade av samhället, vilket för mig fortfarande är ett mysterium.

Jag har också fått för mig att just i sverige så är det mest tjejer som är vegetarianer och även fast mamma då och då smyger i lite köttbuljong i era maträtter för att du ska få rätt näring så tror ni fortfarande att ni räddar djuren genom att äta upp deras mat.
Ni är roten till allt onskefullt i världen och nazismen är bara en fis i vinden mot det hatet jag har mot era jävla bastik overaller och eran doft av koda och böner vart ni än går (för att inte gå in på erat mycket ovårdade hår med lätt krulighet i sig).
Den enda anledning till varför jag skulle äta sallad i en vecka skulle vara om vi fick en ny galna kosjukan.. som förövrigt hade besparat våran globala uppvärmning en aning, då dom jävlarna bistår till en väldans massa koldioxid i atmosfären, nä tack! slakta asen, sälj den för en gångs skull färska köttfärsen till ica, och hudarna till Kina, så kanske dom lägger av att göra väskor av hundar i en vecka, så är alla nöjda och glada och kan fokusera på nått viktigare, varför dom hade jultomtar på toalettpappret i julas till exempel, för vad är det för meddelande till barnen, att tomten tar vilken skit som helst? Nä det är lika dumt som vegetarianer i sig.

Over and out

björn

Kommentarer
Postat av: Den trasige

Jag ser inge fel med att man äter kött så länge djurkonsumtionen är anpassad till naturen. Men är det inte fel när man dödar/utrotar en djurart bara för att pressa priserna så de stora företagen ska gå med så mycket vinst som möjligt....



I många länder födds tusentals djur upp hela tiden för att avrättas så fort de kan bli en hamburgare. Maten som blir över slänger vi för företagen går inte med vinst om de inte kan sälja maten.



Vissa djurarter är snart utdöda p.g.a våran överdrivna konsumtion.



"En mördarindustri helt utan empati

som ger oss köttfärs för 29:90 kilot"

2009-01-11 @ 16:20:56
Postat av: johannes

helt fantastiskt. you go!

2009-01-15 @ 23:42:55
Postat av: En man med hjärnan i behåll

Du har verkligen noll koll. En ide är att ta reda på lite om du stör dig så jävla massa på vegetarianer/veganer. Du kommenterar den globala uppvärmningen... Pinsam du är. Köttindustrin (inkl. att transportera kött) bidrar något ofantligt till CO2-utsläpp. Om hela världen blev vegatarianer så skulle sjukdomar minska, CO2-halten minska, skövling av regnskog skulle avta (vilket visserligen spelar roll i CO2-haltens nedgång det med) osv osv osv. Världen är bättre utan dig och dina (få!) likar. En plats i skärselden borde vi skänka dig!

2009-01-15 @ 23:43:04
Postat av: Axel

haha fan va bäst du är! sanning!



Vegetarianer och veganer är bara tröga, förhelvete dom blir ju bara felnärda, men om man är dum i huvudet så får man ju vara dum i huvudet. bara idioti.



Inget går upp mot en färsk grillbit med rätt marinad mitt i sommaren med potatissallad!



2009-01-16 @ 00:57:06
Postat av: johannes

Jag har en sak att säga till alla er veganer/vegetarianer. Även djuren äter kött, och vad hjälper det om just du blir vegetarian? På den frågan får man oftast svaret "Jamen tänk om alla skulle tänkt så?" Ja men bara för att du tänker så, så ändrar inte resten av världen sin tanke.



Tack och hej från mig.

2009-01-16 @ 20:49:56
Postat av: Jimmy

Så jävla rätt!

2009-01-18 @ 18:37:46
Postat av: r0z4pung

fb was here

Postat av: Fredrik

Om nu alla skulle få för sig att gå och bli veganer/vegetarianer tror ja att världen skulle gå under lika mycket, om inte mer än på grund av C02 utsläppen. Överbefolka världen med ännu mer kor som går runt å fiser/skiter dagarna i ända.





"Var du inte kristen? Jo, gud skapade Skottarna Skottarna skapade Whisky!"



2009-01-18 @ 18:54:38
Postat av: erijk

#En man med hjärnan i behåll, du är ju för fan inte klok visst transporter av kött bidrar ju mycket men om vi inte transporterar kött längre så blir det ju ändå transporter med annan mat.....dumjävel

2009-01-20 @ 22:16:09
Postat av: Ryding

till "En man med hjärnan i behåll" transporter är inte det enda. Kor släpper ut bisarra mängder metangas när dem skiter vilket bidrar till sämre miljö.

2009-01-21 @ 19:09:13
Postat av: toxic

inte bara djur som bidrar till CO2 i form av metangas, människan är också en STOR del av co2 halten av metangas

2009-01-22 @ 14:37:35
Postat av: Urban

Kor skiter inte ut mentangas..... det är när dom äter gräs sväljer och spyr upp och sväljer om och om igen...dvs dom rapar upp mentangas...........

2009-01-29 @ 20:30:55
Postat av: ErO!

dom kommer endå inte sluta döda djur bara för att de fins folk som inte äter de så ge bara upp börja äta kött i gen å sluta va så pinsam

2009-12-01 @ 14:54:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0